144 СУ “Народни будители”

с изучаване на изкуства – музика, изобразително изкуство и хореография гр. София, р-н Младост,
тел. 02/877 01 73; 02/877 40 52; 02/877 44 57, Fax: 02/877 01 73, E-mail: 144sou.art@144sou.bgГодишни Награди „Дете на годината“

На 07.02.2020г. в зала „ЕФЕ“ на хотел Маринела на официална церемония се връчиха годишните награди „Дете на годината“.
Изключително сме щастливи да ви споделим, че Валентин Иванов – преподавател по хореография в 144 СУ „Народни будители“, спечели престижната награда в категорията „Детски учител на годината“ на Сдружение „Оренда“, организиратор на конкурса „Дете на годината“. Това е благотворителната инициатива  за подкрепа и развитие на децата на България. Той спечели и още една специална награда, седем дневна почивка на Златни пясъци.
Връчиха се категории освен за детски учител на годината, също и за треньор на годината. Няколко бяха категориите при децата, за академични постижения, спорт, спортист с увреждания, изкуство, доброволчески и хуманитарни науки, както и за иновативни проекти и технологии.
Най- прекрасна е новината, че учениците от 3″д“ клас, възпитаници на г-н Валентин Иванов спечелиха наградата в друга категория, а именно „Дете на годината –  изкуство“. 
Журито е съставено от уважавани представители на спорта, на изкуството, на обществения живот – Мария Петрова, Кирил Кирилов, Йордан Йовчев, Стефания Колева, Кремена Думусчиева и Недко Солаков.
Изключително сме щастливи, че нашето училище успява винаги да е сред наградените.
Богатство, изобилие от таланти и успехи, очарование от детска отдаденост, кураж и постоянство.
Това бяха наградите  „Дете на годината“.
Назад