Годишни Награди „Дете на годината“

 

На 07.02.2020г. в зала „ЕФЕ“ на хотел Маринела на официална церемония се връчиха годишните награди „Дете на годината“.
Изключително сме щастливи да ви споделим, че Валентин Иванов – преподавател по хореография в 144 СУ „Народни будители“, спечели престижната награда в категорията „Детски учител на годината“ на Сдружение „Оренда“, организиратор на конкурса „Дете на годината“. Това е благотворителната инициатива  за подкрепа и развитие на децата на България. Той спечели и още една специална награда, седем дневна почивка на Златни пясъци.
Връчиха се категории освен за детски учител на годината, също и за треньор на годината. Няколко бяха категориите при децата, за академични постижения, спорт, спортист с увреждания, изкуство, доброволчески и хуманитарни науки, както и за иновативни проекти и технологии.
Най- прекрасна е новината, че учениците от 3″д“ клас, възпитаници на г-н Валентин Иванов спечелиха наградата в друга категория, а именно „Дете на годината –  изкуство“.
Журито е съставено от уважавани представители на спорта, на изкуството, на обществения живот – Мария Петрова, Кирил Кирилов, Йордан Йовчев, Стефания Колева, Кремена Думусчиева и Недко Солаков.
Изключително сме щастливи, че нашето училище успява винаги да е сред наградените.
Богатство, изобилие от таланти и успехи, очарование от детска отдаденост, кураж и постоянство.
Това бяха наградите  „Дете на годината“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *