ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ, КОЛЕГИ, ПРИЯТЕЛИ,

ИЗПРАТИХМЕ ЕДНА ГОДИНА, БЕЛЯЗАНА ОТ ПО -РАЗЛИЧНО ЕЖЕДНЕВИЕ, В КОЯТО ВСИЧКИ ЗАЕДНО ПОСРЕЩНАХМЕ НЕ ЕДНО И ДВЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

НЕКА БЪДЕ УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕМ, НЕКА БЪДЕ ВЯРА И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА НИ, ДА Е ЗДРАВА, ЧЕСТИТА, МИРНА И ПЛОДОВИТА 2021 ГОДИНА!!! ДА СМЕ ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ, А ДНИТЕ НИ БЛАГОЧЕСТИВИ! ЗА МНОГО ГОДИНИ НА РАДОСТИ И СЪПРЕЖИВЯНИ ЩАСТЛИВИ ЕМОЦИИ В НАШЕТО 144. СУ „НАРОДНИ БУДИТЕЛИ“ , ЗАЩОТО „ДУХОВНОСТТА НЕ ПАДА ТАМ, ГДЕТО ЗНАНИЕТО ЖИВЕЙ“!

ПОЗДРАВИ!

От екипа на 144. СУ „Народни будители“

Старата и различна  година изпратихме с една чудесна ПЪРВА награда на ученичката Магдалена Ангелова от 2 А клас – наградата „ВИЕНА“ от международния клавирен конкурс „Андрей Стоянов“, гр. София. Честит успех, Маги! С пожелание за още много професионални сбъдвания!

Щастливите новини в настоящата статия не спират дотук, защото в първите дни на 2021 година нашето училище получи една блага вест, а именно, че е одобрен проектът ни за „СТЕАМ / STEAM център за изкуства и технологии“, който получава финансиране на стойност 300 000 лева. Щастливи сме и споделяме с вас, че нямаме търпение да се случи и да ви поканим да го разгледате!

На вашето внимание представяме изработените в навечерието на 2021 година рисунки на нашите ученици. Приятна дигитална творческа разходка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *